Heeft jouw sterrenbeeld van nature geluk? Ontdek de ranglijst

Astrologie leert ons dat elk sterrenbeeld unieke kenmerken heeft die onze persoonlijkheid, onze relaties en zelfs ons geluk in het leven kunnen beïnvloeden. Ongeacht je geloof in de invloed van de sterren, het is interessant om meer te weten over astrologische tekens en hun relatie met geluk. Laten we dus de classificatie van de tekens van de dierenriem onderzoeken op basis van hun natuurlijke geluk.

De top 5 gelukkigste sterrenbeelden

Hier zijn de sterrenbeelden die als het gelukkigst worden beschouwd:

 1. Boogschutter
 2. Stier
 3. Maagd
 4. Vissen
 5. Evenwicht

Boogschutter: de koning van het geluk

Boogschutter staat bovenaan de ranglijst. Geleid door Jupiter, de planeet van geluk en expansie, wordt dit teken vaak erkend vanwege zijn geluk. Boogschutter-inboorlingen hebben over het algemeen een positieve en optimistische houding, wat hen vaak geluk brengt. Ze zijn vastbesloten om het beste uit elke situatie te halen en hun natuurlijke nieuwsgierigheid duwt hen vaak naar nieuwe kansen en vruchtbare ontmoetingen.

Stier: stabiliteit en overvloed

Op de tweede plaats op de ranglijst is Stier georganiseerd en hardwerkend, waardoor hij een solide basis voor zijn leven kan bouwen. Stier wordt geassocieerd met Venus, de planeet van liefde en schoonheid, die ook financiële overvloed vertegenwoordigt. Inboorlingen van Stier hebben de gave om materieel succes aan te trekken en hun investeringen te laten groeien.

Maagd: de gelukkige perfectionist

Op de derde plaats in de ranglijst staan ​​Maagd-inboorlingen bekend om hun nauwkeurigheid en aandacht voor detail. Deze eigenschappen stellen hen in staat fouten te vermijden die hun geluk zouden kunnen schaden. Maagd is verbonden met Mercurius, de planeet van communicatie en intelligentie, waardoor ze een opmerkelijk vermogen hebben om situaties te analyseren en de juiste beslissingen te nemen.

Vissen: intuïtie en spiritualiteit

Op de vierde plaats op de ranglijst zijn Vissen gevoelig en intuïtief, waardoor ze vaak als eerste kansen kunnen grijpen. Geplaatst onder het teken Neptunus, de planeet van spiritualiteit en mystiek, bezitten ze ook een zeker onverklaarbaar geluk, alsof ze door een hogere kracht worden geleid.

Weegschaal: harmonie en balans

Op de vijfde plaats in de ranglijst wordt Weegschaal net als Stier geregeerd door de planeet Venus. Weegschaal heeft het vermogen om op natuurlijke wijze positieve en harmonieuze situaties in hun leven aan te trekken. Met een groot gevoel voor rechtvaardigheid en evenwicht weet zij doorgaans als beste uit de bus te komen in conflict- of concurrentiesituaties.

Middelste tekens: behoorlijk gelukkig

Zelfs als deze borden niet bovenaan de ranglijst staan, weten ze nog steeds hoe ze van hun geluk kunnen profiteren:

 • Schorpioen
 • Steenbok
 • Kanker

Schorpioen: een verborgen kans

Geplaatst onder het teken Pluto, planeet van diepgaande transformaties, ondergaat Schorpioen vaak moeilijke beproevingen die hem sterker en helderder maken. Zo kan hij de kansen die zich voordoen, benutten en goed benutten.

Steenbok: nauwkeurigheid, doorzettingsvermogen en succes

Onder invloed van Saturnus maakt Steenbok er een punt van om zijn leven op een solide basis te bouwen. Dit teken werkt hard om hun doelen te bereiken, waardoor ze uiteindelijk succes en succes kunnen ervaren. Hun onophoudelijke inspanningen kunnen daarom als een vorm van geluk worden beschouwd.

Kanker: ups en downs, maar altijd trouw

Geregeerd door de maan, symbool van intuïtie en emoties, kan Kreeft perioden van opmerkelijk geluk en doortochten door de woestijn ervaren, afhankelijk van de schommelingen van zijn humeur. Door zijn loyale en beschermende karakter kan hij echter altijd profiteren van de steun van zijn naasten wanneer dat nodig is.

Tekenen die als minder gelukkig worden beschouwd

Sommige tekens hebben niet de reputatie de gelukkigste te zijn, maar dat weerhoudt hen er niet van om succes in hun leven te ervaren:

 • Ram
 • Tweeling
 • Leeuw
 • Waterman

Ram: impulsiviteit en avonturen

Ram wordt geregeerd door Mars, de planeet van actie en energie. Dit teken heeft de neiging spontaan te handelen, wat soms tot delicate situaties kan leiden. Deze gedurfde houding stelt hem echter ook in staat unieke kansen te grijpen en van zijn fouten te leren, zodat hij beter kan herstellen.

Tweelingen: instabiliteit en constante bewegingen

Net als Maagd wordt Tweeling onder de invloed geplaatst van Mercurius, symbool van communicatie en intellect. Ze hebben vaak goede ideeën en uitstekende kansen, maar de moeilijkheid om zich te vestigen en hun instabiliteit kunnen hen bepaalde kansen op succes ontnemen.

Leeuw: trots en ambitie

Geregeerd door de zon, het symbool van autoriteit en macht, is Leeuw een ambitieus en trots teken. Deze kwaliteiten dwingen hem om hoog te mikken, maar kunnen hem soms blind maken voor de echte kansen die zich aan hem voordoen. Bovendien kunnen obstakels op iemands pad worden gezien als onrechtvaardigheid in plaats van als uitdagingen die moeten worden overwonnen.

Waterman: originaliteit en onafhankelijkheid

Geregeerd door Uranus, de planeet van verandering en innovatie, is Waterman een visionair en vooruitstrevend teken. Deze aangeboren creativiteit stelt de inwoners van Waterman in staat nieuwe paden te verkennen, zelfs als dit betekent dat ze niet altijd traditionele of voorspelbare paden moeten volgen. Daarom wordt hun geluk vaak onderschat, omdat het niet noodzakelijkerwijs op het eerste gezicht zichtbaar is.

Foto van auteur
A propos de l'auteur, Antonija Goethals

Vous êtes ici : Startpagina » Astrologie » Heeft jouw sterrenbeeld van nature geluk? Ontdek de ranglijst